no en

Riviera training & wellness

Get to the top!

Ta heisen opp til øverste etasje, 11. etasje. Her venter den ultimate time-out, en frisone fra hverdagen – en rooftop Pool & Wellness Club med attitude og eleganse. En oase for mingling, bassengliv, egentid, oppladning, bevegelse, relax og energi året rundt.

Let´s GO

Long live the pool season

Når du nyter den varme infinitypoolen med vakker panoramutsikt over Jeløya og Oslofjorden og med baren få meter fra bassengkanten finner du fort feriefølelsen. Kanskje har du og dine venner samvær på terrassen med bobler eller frisk og fruktig drink i glassene kombinert med kule rytmer og gode beats.

Sit back and relax

Og lar tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

wellbeing

I velværeavdelingen, der innendørsbassenget møter utebassenget, kan du nyte opplevelsesdusjer og krype opp i en relax seng for en time-out.

Pass på å løfte opplevelsen ytterligere og unn deg selv DIY Sparitualer (“Do-it-yourself”-behandlinger) med utvalgte produkter. Og treat yourself med en personlig behandling hos en av våre spaterapeuter.

treat yourself

Her finnes et coolt, toppmoderne gym designet for treningsglede og utfordringer.

Tren på egenhånd eller med en av våre PTer for å booste din lidenskap for trening.

Med individuelt tilpassede treningsprogram kan du forbedre styrke, kondisjon, velvære og selvbilde.

For uansett om du aldri har trent før eller er vant til å trene, coacher en PT deg til å nå egne helse og fitness mål og inspirerer deg til å bli en bedre versjon av deg selv. 

De som benytter en PT oppnår oftere raskere resultater enn de som trener på egenhånd så gjør gjerne en investering i helsen for den viktigste personen i ditt liv – deg selv!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/rivieran/riviera-beta.adeprimo.com/wp-content/uploads/cache/962a6236e957e0e4d1c256f137f1a81aca8d4dd9.php on line 6